Atenem la demanda de formuladors del sector tèxtil, construcció i homecare, amb matèries primeres de RUDOLF CHEMIE, així com la seva gamma completa d’especialitats per al sector tèxtil.

Distribuïm productes de RARO CHEM, especialistes en sistemes pigmentaris per al sector tèxtil i també colorants d’OGD.

Facilitem especialitats silicòniques multisectorials de la distribució SILITEX.

Aprovisionem pols metàl·liques fines per al sector de la pulvimetal·lúrgia i sinterització de les distribucions FREEPORT, METALPOLVERI i WBH.

Oferim súper abrasius del tipus pols de diamant, Cbn, PCD i nuclis de la firma americana WWSA.

Estem a la seva disposició a les nostres oficines de Castellar del Vallès

L’empresa

BGH SPAIN 2003 és una empresa creada l’any 2003 especialitzada en la venda de productes químics industrials.

L’activitat inicial es va centrar en atendre la demanda de formuladors del sector tèxtil i construcció amb matèries primeres de la representada RUDOLF CHEMIE. També s’oferia alguna especialitat per al sector tèxtil.

Posteriorment s’han anat ampliant les distribucions per tal d’oferir un ventall més complet de productes, com per exemple SILITEX, fabricant d’especialitats silicòniques multisectorials.

Per complementar l’oferta al sector tèxtil, es van incorporar les gammes de productes de RARO CHEM, empresa especialitzada en sistemes pigmentaris i la de colorants d’OGD.

També s’ha pogut disposar de la distribució de FREEPORT,  METALPOLVERI i WBH, permetent BGH atendre el sector de la pulvimetal·lúrgia i sinterització.

Complementàriament s’ofereixen els súper abrasius en base pols de diamant sintètic i natural, així com de Cbn, per aplicacions com per exemple eines diamantades, moles i rectificats. L’empresa WWSA també disposa d’una àmplia gamma de sòlids de PCD i nuclis.

Especialitats Químiques

Atenem al sector industrial tèxtil, formuladors químics i indústria pulvimetal·lúrgica. El nostre objectiu és proporcionar servei i assistència tècnica personalitzada.

Un equip professional s’encarrega de buscar solucions a mida segons demanda de cada client, oferint el producte més adequat de les nostres representades, o bé una alternativa exclusiva.

Productes i marques que representem

Súper Abrasius i Sòlids

Presentem els súper abrasius en base pols de diamant sintètic i natural, així com de Cbn, per aplicacions com per exemple eines diamantades, moles i rectificats. També disposem d’una àmplia gamma de sòlids de PCD i nuclis.

» Diamant i CBN

» PCD

» Nuclis

Contacte

GBH 2003
BGH Spain 2003 S.L.
Crta. Sentmenat, 120 local 5
08221 Castellar del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 747 44 43

També pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: